Wat doen we


Iso-Paint Lauvic is de ideale oplossing voor al uw binnen isolatie met bijhorende afwerking naar keuze. Zo kan je bij ons zijn voor de laatste nieuwe technieken om je huis te isoleren, bij renovatie of bij nieuwbouw. We werken samen met gespecialiseerde firma’s die de beste, meest milieubewuste materialen tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Daarnaast bieden we ook een volledig gamma aan kleuren aan om je huis, interieur of exterieur op te fleuren.
We bieden ook de mogelijkheid aan om je gevels te impregneren, waardoor uw steen en voeg droog blijven. Een droge steen zal sneller opwarmen dan een natte steen, wat resulteert in een hogere isolatiewaarde en het houdt de steen en voeg vorstvrij.

Isolatiewerken

Het installeren van nieuwe isolatie is een van de beste methodes om je energiefactuur te verlagen. Iso-Paint Lauvic zal je wegwijs maken in de wereld van isolatie.

Schilderwerken

Iso-Paint Lauvic zal je renovatiewerken kunnen opfleuren met een nieuwe laag verf. We zullen steeds in samenspraak met u de beste keus maken op gebied van kleur, weerstand tegen de elementen en kost.

Impregneren

Vocht is een grote vijand voor muren met kans op schimmel, algengroei, mosvorming en vorstschade. Een vochtige woning is moeilijker warm te stoken en kost dus meer energie. Het is daarom belangrijk uw woning te beschermen tegen vocht. Dit kunt u doen door uw buitenmuren door Iso-Paint Lauvic duurzaam te laten impregneren.

Onze projecten


Uw project is onze passie
 • Beloopbare Zoldervloer Isolatie
  Beloopbare Zoldervloer Isolatie
  Isolatie
 • Isolatie Binnenmuur (Nok)
  Isolatie Binnenmuur (Nok)
  Isolatie
 • Renovatie Burelen Mazda Garage
  Renovatie Burelen Mazda Garage
  Renovatie
 • Schilderwerken Mazda garage
  Schilderwerken Mazda garage
  Schilderwerken
 • Schilderwerken Brussel kelder
  Schilderwerken Brussel kelder
  Schilderwerken
 • Schilderwerk Italiaans resto Brussel
  Schilderwerk Italiaans resto Brussel
  Schilderwerken

Zie ons in actie

Iso-Paint Lauvic is het geesteskind van Stéphane. Door het plaatsen van isolatie in woningen wilt hij zijn steentje bijdragen aan het milieu, en tegelijkertijd ook zijn klanten te helpen met het verlagen van hun energiefactuur.

Stéphane zorgt voor een persoonlijke aanpak, op maat van uw noden. Een snelle, efficiente uitvoering staat garant voor een oplevering binnen tijd en budget. Vraag hier je gratis offerte aan.